Hittantáborban jártak a tenkiek

 

tenki hittan  

A tenki Szent Imre Katolikus Általános Iskola 5., 6., 7. osztályos tanulóival, szeptember első hetében hittan táborban voltunk Mezőkövesden. Nagy izgalommal készültünk erre az eseményre. Örömmel foglaltuk el a szállásunkat, amely minden igényünket kielégítette.

Már az első estét vidáman töltöttük együtt. A reggeleket kocogással indítottuk, amit imádság és reggeli követett. Ez követően besétáltunk a város központjába, ahol a Matyó Tájházban a matyó hagyományokkal, népművészettel ismerkedhettünk meg. Boldogan díszítettük a mézeskalács szíveket, és sokat beszélgettünk a szeretetről. Ebéd után Mezőkövesd híres fürdőjébe, a Zsóry Gyógy-és Strandfürdőbe látogattunk. Estére mindenki kellemesen elfáradt. Ezt a szép napot egy közös jégkrémezéssel zártuk.

A bőséges vacsora után jót beszélgettünk a gyerekek által felvetett bibliai kérdésekről. Az utolsó délelőttünket a helyi szabadidőparkban töltöttük el.

Szívesen emlékszik vissza mind a 18 gyermek az együtt töltött napokra. Hálás szívvel köszönjük a lehetőséget, hogy együtt táborozhattunk.

 

Molnár Ágnes, Rózsáné Balog Katalin   táboroztató pedagógusok

 



< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

adószám: 18578726-2-10

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala