Három „Bottyános” diák az ország legjobbjai között

A 2023/2024-es tanév Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakma kategóriában a gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum három tanulója is bejutott az országos döntőbe, melyet idén Makón rendezett meg a Pénzügyminisztérium és a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium. Az igen magas színvonalon megvalósított rendezvényről élményekkel gazdagon és kiváló eredményekkel tértek haza.

Szabó Csenge 5/13.E osztályos tanuló, országos 4. helyezett, - ezen kívül a könyvvezetés és beszámolókészítés szóbeli versenyrész különdíjasa - a teljes szakmai vizsga alól felmentést szerzett 100%-os minősítéssel.

Nagy Mátyás 5/13.E osztályos tanuló, országos 5. helyezett, - ezen kívül pénzügyi ismerek és adózás szóbeli versenyrész különdíjasa - a teljes szakmai vizsga alól felmentést szerzett szintén 100%-os minősítéssel.

Géczi Erika 5/13.E osztályos tanuló több tantárgyi felmentést szerzett egyes vizsgarészek alól a versenyen való eredményes szereplése alapján.

Az elmúlt öt év munkája igazolódott vissza ezen a versenyen, nagyon büszkék vagyunk versenyzőinkre és felkészítő tanáraikra. A felkészítésükben a Közgazdasági munkaközösség valamennyi tagja aktívan részt vett.

„Elképesztően hálásak vagyunk, hogy egy ilyen színvonalas versenyen részt vehettünk, és sikeres eredményeket érhettünk el. Igazán nagy figyelmet fordítottak a szervezésre, ami által számtalan új élménnyel gazdagodtunk. Kiemelt köszönettel tartozunk a Makói Kerinek, ahol mindenki szeretetteljesen fogadott minket, valamint a felkészítő tanárainknak, legfőképpen Kosztyáné Magyary Ágnes és Huszár Edina tanárnőnek, hogy hittek bennünk és bátorítottak minket, ennek köszönhetjük különdíjainkat is” - mondták a díjazott tanulók.

- beküldött hír/Kosztyáné Magyary Ágnes közgazdasági munkaközösség vezető -Forrás megtekintése (eger.egyhazmegye.hu) >

< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

adószám: 18578726-2-10

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala