Katolikus Iskolák Pedagógusainak Barátságos Röplabda Kupája

"2024. április 13-án rendezték meg a katolikus fenntartású iskolák pedagógusai számára kiírt röplabdaversenyt. A sportértéke mellett a torna remek lehetőségeket biztosít a sportág népszerűsítésére, a közösség formálásra és a baráti kapcsolatok ápolására is. A feszes iskolai élet mellett ritkán adatik meg más iskolák pedagógusaival találkozni, beszélgetni, sportolni és nevetni.

Három iskola: a gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium, az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola és a házigazda Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI részvételével zajlott a verseny. Nagy örömünkre szolgált, hogy Marci atya (Barta Márton gyöngyösi káplán a szerk.) is erősítette csapatunkat. A mérkőzéseken mindenki erőn felül teljesített, szoros lett a végeredmény. A Bottyán csapata legyőzhetetlennek bizonyult, ezért az oklevél mellett ők vihették haza a vándorserleget is. Solymos ezüstéremmel, Adács bronzéremmel gazdagodott. A torna után minden résztvevőt vendégül láttunk egy ebédre, iskolánk éttermében. Jó hangulatban telt a délelőtt, reméljük hagyományt teremtve jövőre is megrendezésre kerül a verseny."

- beküldött hír/Szentpéteri Gábor -Forrás megtekintése (eger.egyhazmegye.hu) >

< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

adószám: 18578726-2-10

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala