"Veletek vagyok minden napon..." - fotókiállítás nyílt az egri Érseki Palotában

"Veletek vagyok minden napon..." - ezzel a címmel nyílt fotókiállítás a magyar fotográfia napja alkalmából az Egri Érseki Palota Turisztikai, Kulturális és Látogatóközpontban, Balla Árpád Zoltán székelyudvarhelyi fotóművész alkotásaiból.

 

 

A megjelenteket Hernádfői Csaba a kiállításnak otthont adó intézmény igazgatója köszöntötte, majd Dr. Újfalusi Annamária vette át a szót, aki a továbbiakban moderálta az eseményt. Ezután Dr. Ternyák Csaba egri érsek személyes hangvételű köszöntője következett, majd Márton László író, műfordító mondta el Balla Árpád Zoltán képei kapcsán a gondolatait. Végül a fotóművészetről, a kiállított képekről és az azokat alkotó művésszel szövődő barátságáról beszélt megnyitó beszédében Keleti Éva Kossuth- és Prima Primissima-díjas fotóművész. A beszédek között pedig Dudás Anna érzékeny fuvolajátékával varázsolta el a közönséget.

A kiállítás szeptember 30-ig látogatható, ajánljuk szíves figyelmükbe!

 

Egri Főegyházmegye< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala