„Találkozás” a mottója az idei szalézi nyári oratóriumnak

 

Bosco Szent János pedagógiáját követve, idén több mint 80 gyermek részvételével zajlik az úgynevezett nyári oratórium a szalézi nővérek egyetemi leánykollégiumában, Egerben.

 

A nagy népszerűségnek örvendő két hetes tábor mottója: a találkozás.

A szervezők színes és izgalmas programokkal várták a fiatalokat. A lelki programok mellett sport, máriabesnyői- és budapesti kirándulás, valamint számos kézműves foglalkozás nyújt kikapcsolódást, feltöltődést a gyerekeknek, akik közül sokan már évek óta itt töltik szabadidejüket testvéreikkel, barátaikkal, de van köztük olyan is, aki először tapasztalta meg ezt a közösségi élményt.

A tábor a legkisebbek számára élményt, a középiskolás, egyetemista animátorok számára pedig néha komoly kihívást jelent.

Sok fiatal nemcsak a nyári oratóriumot várja, hanem az évközi foglalkozásokon is részt vesz. Minden szombaton 14 órától kezdődnek a programok a gyermekeknek és a kamaszoknak a Malom utca 11. szám alatt található Segítő Szűz Mária Kollégiumban.

Egri Főegyházmegye

 

 < Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala