Kerek évfordulót ünnepelt az egri RÉV

Jubileumi ünnepség keretein belül emlékeztek meg az Egri Főegyházmegyei Karitász Központ RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálata fennállásának huszadik évfordulójáról pénteken a megyeszékhelyen.

 

Az eseményen a szolgálat munkatársai mellett, gyógyult, és a gyógyulás felé tartó emberek is megjelentek, valamint az önkormányzat és a főegyházmegye képviselői is tiszteletüket tették.

Árvai Ferenc atya, az egri Karitász igazgatója úgy fogalmazott, az egyház tevékenysége az evangelizáció mellett csak úgy lehet hiteles, ha karitatív szolgálat keretein belül is segítik az elesetteket, a RÉV munkatársai pedig pontosan ezt teszik nap mint nap. Feladatuk az elkóborolt bárányok megtalálása és segítése, Isten szeretetét közvetítik az emberek felé.

Rázsi Botond is köszöntötte a megjelenteket, aki elárulta, Eger társadalmi megbízatású alpolgármestereként hosszú ideje követi a szervezet munkáját, látja, hogy a RÉV „második” családjukként segíti az embereket, az elesettek számára nélkülözhetetlen munkát végeznek.

 

heol.hu< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala