Harmadik alkalommal rendeztek ifjúsági találkozót Tiszafüreden

Harmadik alkalommal rendeztek ifjúsági találkozót Tiszafüreden augusztus 8. és 11. között. Az idei találkozó elmélkedéseit, szentmiséit Füleczki István atya tartotta.

 

A fiatalok (többnyire egyetemisták) gazdag lelki és testi felüdülésben vehettek részt. A lelki programokat – elmélkedések, keresztút, szentségimádás, szentmise, gyónási lehetőség – főként a délelőtti órákban tartották.

Az elmélkedések fő témája az istenképünk és a szeretetnyelvünk megkeresése volt. Füleczki István atya interaktív előadásai segítették a fiatalokat, akik az elmélkedések után kiscsoportokban osztották meg egymással gondolataikat.

Délutánonként, kihasználva a helyi adottságokat és a Tisza közelségét, kipróbálhatták a vízi sportokat: sárkányhajóztak, csónakáztak, vízitúrán vettek részt, kenuztak és strandoltak.

A mezőkövesdi MásRock zenekar és az Egri Főegyházmegye papjaiból álló Páterrock is ellátogatott a találkozóra, és esti koncertet adtak.

A záró szentmisében hálát adtak a találkozás öröméért, a hitben való megerősödésért. Táncházzal folytatódott az este.

 

 

Forrás és fotó: Tiszafüredi Ifjúsági Találkozó Szervezők

 < Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala