Az Eger Csillagai idei jelöltjei között a Főegyházmegyei Karitász Központ fenntartásában működő RÉV

Az Egri Lokálpatrióta Egylet idén 14. alkalommal hirdeti meg az Eger Csillagai címért folyó szavazást.


A címmel a városban működő, kiváló teljesítményeket nyújtó szervezetek, személyek tevékenységét ismerik el.

Az egylet választmánya által 5 kategóriában kiválasztott 3-3 jelölt közül lehet szavazni a szervezet holnapján, a www.egrilokalpatriotak.hu oldalon.

A jelöltek között szerepel az „Intézmények” kategóriában a  Főegyházmegyei Karitász Központ fenntartásában működő RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat.

Remény, Élet, Változás. Ennek a három szónak a kezdőbetűiből áll össze a név.

Működésüket 1998. április 1-jén, az országos RÉV hálózat negyedik tagjaként kezdték meg a Karitász védőszárnyai alatt Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával. Céljuk, hogy a szenvedélybetegségben érintett embereknek – szerhasználó és hozzátartozó – szakmai segítséget nyújtsanak.

Jelen vannak az iskolákban prevenciós programjaikkal, kortárs-segítőket képeznek középiskolás fiatalokból, majd önkénteseket főiskolai hallgatókból. A pedagógusok, szakemberek és érdeklődők részére továbbképzéseket, workshopokat, konferenciákat szerveznek.

Jelenleg kilenc főállású munkatárs dolgozik a RÉV-ben, az érintettek 44 településen vehetik igénybe a szolgáltatásaikat. Több mint két évtizedes munkájuk során nem változott, hogy az EMBER számukra a legfontosabb, illetve a VÁLTOZÁS, amely minden segítői folyamatban elindul, amikor valaki támogatást kér szolgálatuktól.

 

fotó: https://www.facebook.com/egrirev/

 < Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

adószám: 18578726-2-10

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala