A kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai léptek fel Egerben

A kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai és a műfaj hazai képviselői országos és határon túli turnéra indultak az Ez az a nap! rendezvénysorozat keretében, melynek november 26-án a Kemény Ferenc Sportcsarnok volt a hatodik állomása – tájékoztatta a Heolt Petz Renáta, a Keresztények Egerért képviseletében.

 

Hangsúlyozta: telt házas csarnok fogadta a fellépőket, rengeteg önkéntes fiatal segédkezett a szervezésben, továbbá nagyon jól működtek együtt a különböző gyülekezetek is. Fellépett többek között a világhírű Delirious? egykori frontembere, Martin Smith, Noel Richards, a program egyik kitalálója, a magyar közül Mező Misi, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László és a Pünkösdi Zenei Misszió zenekar.

Jövő év július 18-án a fővárosi, új Puskás Arénában valósul meg a húszéves jubileumi Ez az a nap! elnevezésű rendezvény, melynek az a célkitűzése, hogy a résztvevők mélyebben elkötelezzék magukat Istennel, és ezáltal hatással legyenek környezetükre is.

 

heol.hu

Szent István Televízió< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala